سلام خدمت شما عزیزان،اگر دوست دارید انواع تریلر ها را بشناسید و متوجه بشید کاربرد هر کدام در چه جیزی است حتما ادامه مقاله انواع تریلر ها چیست را مطالعه کنید.شرکت آکو فیدار با داشتن سابقه چندین ساله و هم چنین داشتن پرسنلی متخصص و کارآمد آماده ارائه بهترین خدمات تریلر برای شما عزیزان است.
جهت انجام هر گونه سفارش،پیشنهادات،انتقادات و بررسی کیفیت کار های ما می توانید با شماره تماس:02144568075 یا 09194322339 و همچنین پشتیبانی سایت ارتباط برقرار کنید
تریلر به معنای بارکش است و در واقع به کامیون های باربری بسیار بزرگی گفته می شود که توانایی حمل بار تا 24 تن را دارد.این تریلر ها معمولا توسط کمپانی های بسیار بزرگ و مختلفی مانند:مرسدس بنز،اسکانیا،ولوو و ….. تولید می شوند که در سر تا سر جهان کاربرد و فروش بسیار بالایی دارند.
تریلی کفی یکی از ساده ترین مدل کامیون ها است که از یک قسمت باری ساده بدون سقف و بدنه استفاده می کند.
این مدل تریلر ها برای جابجایی انواع مواد استفاده می شوند.موادی مانند:تیرآهن،مصالح ساختمانی،و حتی در برخی موارد یک خانه کامل!.
یک دیگر ازانواع تریلر ها تریلی ترانزیت،تریلی هایی هستند که به نام تریلی های اتاق دار نیز مشهور اند و بدنه و سقف در قسمت بار مجهز شده اند.معمولا قسمت بار تریلی های ترانزیت ضد آب و ضربه می باشد این تریلی ها برای جا به جایی موادی که نیاز به مراقبت بیشتری در طول مسافت دارند کاربرد بالایی دارد.
این مدل تریلی ها معمولا در طرفین و انتها از پنل های چوبی بهره بهره برده اند،.ارتفاع دیواره این کامیون ها در حالت استاندارد و معمولی باید 80 سانتی متر با کف اتاق فاصله داشته باشند.
این نوع از تریلی ها برای موادی که به صورت بسته بندی هستند معمولا بارگیری نمی شوند،خاک،شن،مواد دیگری که بدون بسته بندی هستند بیشتر برای این نوع از تریلر ها استفاده می شوند
تریلی های کمپرسی دارای اتاقک هایی هستند که توسط یک جک بلند شده و تخلیه بار را آسان می کند.
در جواب به سوال انواع تریلر ها چیست؟یکی دیگر از موارد آن تریلی های کمپرسی است این نوع از تریلی کاربرد زیادی در خاک برداری انواع مصالح ساختمانی مانند(شن،ماسه،خاک،آجرو….) دارد.کاربرد های دیگری نیز دارد اما بیشترین درصد کاربرد این نوع از تریلی ها حمل موادی است که صرفا قرار است در محل مورد نظر تخلیه شوند.
تریلی بغل بازشو از مدلی است که دیوار کناری آن برای بارگیری باز می شود،معمولا برای بار کردن کنده های درخت که طول زیاد و هم چنین سنگین وزن هستند کاربرد بسیار زیادی دارد.
بیشتر بخوانید : وام طلا
در جواب به سوال انواع تریلر ها چیست؟یکی دیگر از موارد آن تریلی های یخچالی است تریلی های یخچالی همان طور که از نامش پیداست دارای یک سردخانه و سیستم تهویه مطبوع مناسبی در بخش بار است که از فاسد شدن بار کامیون جلوگیری کرده و موجب عمر بیشتر بار می شود.
از تریلی های یخچالی بیشتر برای انتقال موادی هم چون انواع گوشت های منجمد شده،ماهی ها و موادی که در بازه های زمانی کوتاه فاسد می شوند استفاده می شود.
بیشتر بخوانید : مزایای اسکالپ سر
قسمت بار تریلی تیغه یا تیغه دار به وسیله تیغه ای طولی با محور به دو نیمه نیمه مساوی تقسیم شده اند.این تریلی ها به خودی خود دارای قسمت بار نیستند و کانتینر های مورد باری مورد نیاز به روی آنها قرار گرفته می شود.
این نوع از تریلی ها بسته به خود نیاز اشخاص می تواند بار داشته باشد و نصب بار پشت کامیون آنها دلخواه است.
یکی از ابعاد متداول کانتینر های باری 12 متر یا 40 فوت می باشد.این کانتینر ها با توجه به حجم و ابعاد خودشان بارگیری مناسبی را انجام می دهند و در باربری زمینی و دریایی استفاده ی ویژه ای دارند.
تریلی های 40 فوت برای حمل و نقل این کانتینر ها (کانتینر هایی با بار 12 متر یا 40 فوت ) استفاده می شوند.
از اندازه های متداول دیگر کانتینر های باری 20فوت یا همان 6 متر می باشد.این مدل کانتینر ها بعد از مدل های 40 فوتی بیشتر استفاده را در ما بین کانتینر های باری دارند.تریلی های 20 فوت نیز بهترین و مطمئن ترین وسیله برای حمل زمینی این بار ها است.
طبق جدید ترین اطلاعات در مورد تریلی های ایران می توان نام بهترین تریلی بازار ایران را به اسکانیا مدل R560 با قدرتی معادل 560 اسب بخار اختصاص داد.یک اروپایی تمام عیار که البته قیمت بسیار بایی نیز دارد.در ادامه مقاله می توانید نگاهی به مشخصات این غول اروپایی بیندازید.
بیشتر بخوانید : وام سیم کارت
دایملر آگ یک شرکت خودرو سازی آلمانی و چند ملیتی است که از نظر میزان درآمد بعد از تویوتا و گروه فولکس واگن،سومین خودروساز بزرگ جهان به شمار می آید.این شرکت از نظر تعداد خودرو های تولید شده،در ربته چهاردهم قرار دارد.دایملر آگ بزرگترین شرکت کامیون سازی جهان نیز هست.
بیشتر بخوانید : اسکالپ سر
تاسیس این شرکت به تاریخ 1 مه 1924 باز می گردد که تفاهم نامه دوجانبه ای برای ادغام قدیمی ترین سازنده خودرو های بنزینی در جهان یعنی دایملر-موتورن-گیزلشافت و شرکت بنز اند سیه (تاسیس توسط کارل فردریش بنز در سال 1883) امضا شد.این ادغام در تاریخ 28 ژوئیه 1926 نهایی شد و به تاسیس شرکت دایملر-بنز انجامید.این شرکت تولیدات خود را به ترکیبی از نام سری محبوب شرکت د ام گ،یعنی مرسدس و نام شرکت بنز،به صورت برند مرسدس بنز عرضه کردند.
شرکت دایملز-بنز در سال 1998 میلادی شرکت آمریکایی کرایسلر را به ارزش 38 میلیارد دلار خرید که تا آن زمان بزرگ ترین معامله میان شرکت های خودروسازی جهان محسوب می شد.سپس نام شرکت به دایمرکرایسلر آگ تعغیر پیدا کرد.
در سال 2007 در پی خریداری گروه کرایسلر توسط شرکت مدیریت سرمایه سربوس و جدایی کرایسلر از شرکت ادغامی نام این شرکت نیز به دایملر آگ تعغیر پیدا کرد.
شرکت دایملر هم اکنون مالک چندین شرکت تابعه و برند های بزرگ خودرو سازی همچون :مرسدس-آ ام گ،مرسدس بنز،دایملر تراکس و اسمارت می باشد.همچنین دارای سهام در چندین شرکت خودرو سازی است.که برای نمونه می توان به :کاماز،رنو-نیسان آلیانس و پکن اتو اشاره کرد.
بزرگ ترین شرکت خود روسازی هند تاتا موتورز است. این شرکت در واقع به گروه صنعتی تاتا تعلق دارد.تاتا موتورز در سال 1945 توسط جهانگیر راتانجی دادا بهوی تات از پارسیان هند بنیان ساخته شد.
تاتا موتورز در سال 2008 میلادی جگوار و لندرور را از فورد خریداری کرد و پس از آن هم با جنراب موتورز آمریکا برای خرید هامر وارد مذاکره شده که البته در نهایت هامر به شرکت دیگری فروخته شد.
شرکت خودروسازی چینی است،که به عنوان بزرگترین خودروساز در جمهوری خلق چین شناخته می شود.شرکت دانگ فنگ موتور در سال 1968 میلادی در شهر هوبئی ساخته شد و در حال حاضر در زمینه تولید و مونتاژ انواع خودرو،اتوبوس،کامیون و وسایل نقلیه تجاری و همچنین ساخت انواع قطعات خودرو فعالیت می کند.
دانگ فنگ موتور که در سال 2012 میلادی بیشتر از 2/76 میلیون دستگاه خودرو تولید کرده است،هم اکنون به همراه شرکت های چانگان موتورز،گروه فاو و سایک موتور به عنوان 4 خودرو ساز بزرگ چین شناخته می شوند.
نام قسمت کامیون سازی دانگ فنگ DFCV نام دارد که 45% سهام آن در اختیار شرکت ولوو تراکس می باشد.
سهام شرکت دانگ فنگ در بازار های بورس اوراق بهادار شانگهای و بورس هنگ کنک مبادله می شود.این شرکت در سال 2005،نخستین واگذاری عمومی سهام خود را انجام داد،که با این حال کماکان 70% درصد از سهام آن در اختیار دولت مرکزی چین باقی ماند.دانگفنگ در لغت به معنای باد شرقی است.
نام پیشین این شرکت اینترنشنال هاروستر (شرکت خودرو سازی آمریکایی) است بود که تولید کننده انواع کامیون های تجاری،موتور های دیزلی،اتوبوس خای آی سی مدرسه و اتوبوس های تجاری،وانت های پیک آب است و همچنین تولید کننده انواع موتور های دیزلی برای کامیون ها،وانت ها ،ون ها ، و اس یووی ها می باشد.این شرکت همچنین قطعات و خدمات تعمیر و نگهداری را برای انواع کامیون ها و سایر خوردو های دیزلی ارائه می نماید.
شرکت ولوو یک شرکت صنایع سنگین سوئدی است.که سازنده خودرو های سنگین و قطعات مربوط به آن می باشد.از جمله تولیدات این شرکت نریلی،کامیون،اتوبوس،تجهیزات ترابری و سازه ای است.سامانه های پیش رانش دریایی و صنعتی،تجهیزات هوافضا و ارائه خدمات مالی از دیگر خدمات و محصولات شرکت ولوو است.
بیشتر بخوانید: لوازم آزمایشگاهی صنعت ساختمان
شرکت ولودر سال 1924 با مشارکت مدیریت امور مالی کمپانی اس کا اف،اسار گابریلسن و یکی از مهندسان ارشد این شرکت (گوستاو لارسون) به عنوان زیرمجموعه ای از گروه اس کا اف راه اندازی شد.شرکت ولوو بالاخره در سال 1927به عنوان یک شرکت خودرو سازی در شهر گوتنبورگ شروع به فعالیت کرد.
این شرکت در آغاز شاخه ای از شرکت بلبرینگ سازی اس کا اف به شمار می آمد،که در سال 1935 در پی ورود ولوو به بازار بورس اوراق بهادار سوئد،اس کا اف سهامش را در این شرکت واگذار کرد.
شرکت ولوو درسال 1999 اقدام به فروش بخش خودرو های سبک خود تحت نام ولوو کارز،به ارزش 6/45 میلیارد دلار،به شرکت آمریکایی فورد نمود.در سال 2010 فورد نیز ولووز کارز را با قیمت 1/8 میلیارد دلار به شرکت چینی جیلی فروخت.
در حال حاضر شرکت ولوو تنها تولید کننده خودرو های سنگین شامل کامیون و اتوبوس می باشد،و بخش ساخت خودروی سواری (ولوو کارز) زیرمجموعه شرکت چینی جیلی هست.
شرکت خوردروسازی ژاپنی است،که دز مینه ساخت موتورهای دیزلی،انوع کامیونها و اتوبوسها فعالیت می کند.
هینو موتورز،لکسوس و دایهاتو به عنوان برند های اصلی تویوتا شناخته می شوند.
پکار یا داف شرکت تولید کننده خودرو های سنگین آمریکایی است.این شرکت سومین شرکت بزرگ تولید کننده و انواع کامیون ها و خودرو های سنگین در جهان (پس از دایملر آ گ و ولوو) است.
شرکت پکار همچنین از طریق شعبه های مختلف در زمینه تولید وسایل نقلیه سبک و متوسط نیز فعالیت قابل توجهی دارد و کنووث،داف پیتربیلت و لیلاند اشاره کرد.
بیشتر بخوانید : موسسه خیریه
شرکت خودروسازی ایتالیایی است،که در زمینه تولید انواع کامیون،اتوبوس و موتور های دیزل فعالیت می کند و دفتر مرکزی و کارخانه اصلی آن در شهر تورین ایتالیا قرار دارد.
امروزه شرکت ایوکو نقش بسزایی در بازار خودرو های تجاری و موتور های دیزلی دارد.بیشترین فروش این شرکت بیشترین فروشش از خودرو های حمل مسافر،وسایل نقلیه تجاری،ماشین آلات نظامی و کامیون های 3/5 تنی تشکیل می دهند.از تولیدات این شرکت می توان اویمو مسیف و ایویکو ماگیروس را نام برد.
من یک شرکت مهندسی و صنایع سنگین آلمانی و شرکت نابعه گروه فولکس واگن است که دفتر اصلی آن در شهر مونیخ قرار دارد.
مان یکی از پیشتازان در زمینه مهندسی تجهیزات و تولید خودرو های تجاری است،این شرکت در زمینه ساخت و تولید کامیون،اتوبوس،موتور دیزل،توربین بخار،توربین گاز و خدمات صنعتی فعالیت می کند.
شرکت خودروسازی و صنایع سنگین سوئدی است که تولید کننده انواع کامیون،اتوبوس و موتور های کشتی و دیزلی است.دفتر مرکزی این کارخانه در شهر سودتلیا در 30 کلیومتری جنوب استکهلم است.
این شرکت از سال 1900 میلادی در شهر مالمو سوئد تاسیس شد و در حال حاضر یک شرکت تابعه از گروه فولکس واگن به شمار می آید.
پل های ارتباطی با ما:
آدرس: تهران، احمد آباد موستوفی، به سمت اسلامشهر، ابتدای جاده رضی آباد، سمت چپ، کوچه دوم
تماس: 02144568075 – 09911008395 – 09194322339 – 09122722710
مدیریت: nasiri@akofidar.com
مدیریت: info@akofidar.com
فروش: sales@akofidar.com
طراحی مهندسی: ghane@akofidar.com